Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σοκαριστικός τραυματισμός στο NFL: Παίκτης κατέρρευσε μετά από σύγκρουση με αντίπαλο [βίντεο]

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Ντάμαρ Χάμλιν, παίκτης των Buffalo Bills του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL), καθώς τραυματίστηκε και κατέρρευσε μετά από σύγκρουση μα αντίπαλο στον αγώνα με τους Cincinnati Bengals τη Δευτέρα το βράδυ.

Με έξι λεπτά να απομένουν για το πρώτο τέταρτο και τους Bills να μένουν πίσω 7-3, ο Χάμλιν αντιμετώπισε το τάκλιν του παίκτη των Bengals, Τι Χίγκινς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σοκαριστικός τραυματισμός

Ο Χίγκινς έπεσε πάνω στον Χάμλιν και όπως φάνηκε τον χτύπησε στο κεφάλι και στο στήθος. Ο Χάμλιν αν και αρχικά σηκώθηκε γρήγορα, πρόλαβε να κάνει δύο βήματα, αλλά στη συνέχεια σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμεσα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό προσωπικό και χορήγησε στον άτυχο παίκτη τις πρώτες βοήθειες. Την ίδια στιγμή οι συναθλητές του ήταν εμφανώς σοκαρισμένοιθ, με κάποιους εξ αυτών να βουρκώνουν και άλλους να σχηματίζουν κύκλο, να γονατίζουν και να προσεύχονται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Χάμλιν, 24 ετών μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι. Οι οπαδοί που παρευρέθηκαν στο στάδιο Paycor, οι οποίοι είχαν μείνει σιωπηλοί κατά την εξέλιξη του περιστατικού, χειροκροτούσαν καθώς το ασθενοφόρο μετέφερε τον τραυματισμένο παίκτη.

Οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο άτυχος παίκτης
Οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο άτυχος παίκτης / Φωτογραφία: ΑΠ

Πηγή