Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Σοκ με ολλανδικό δημοσίευμα για τον Λουκόκι: Ο ποδοσφαιριστής πέθανε μετά από ξυλοδαρμό από την οικογένειά του

Νέα σοκαριστική είδηση έρχεται σχετικά με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Ζόντι Λουκόκι σε ηλικία μόλις 29 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Het Parool, το καρδιακό επεισόδιο του ποδοσφαιριστή, που φαίνεται ότι ήταν ο λόγος του θανάτου του, προήλθε μετά από ξυλοδαρμό. Μάλιστα, το ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι πως τα χτυπήματα τα δέχθηκε από μέλη της οικογένειάς του, με τα οποία διαπληκτίστηκε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι, ο Λουκόκι άφησε την τελευταία του πνοή σε σε νοσοκομείο της πόλης Αλμίρε στην Ολλανδία, μετά από καρδιακή προσβολή. Η είδηση αυτή βύθισε στη θλίψη τόσο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη όσο και τον υπόλοιπο κόσμο.

Θρήνος στην Ολλανδία για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Ο Λουκόκι ανήκε από τον περασμένο Φεβρουράριο στο δυναμικό της Τβέντε στην Ολλανδία. Μια από τις ομάδες που έσπευσε να εκφράσει τη λύπη της για το θλιβερό αυτό γεγονός, ήταν ο Άγιαξ, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ο αδικοχαμένος παίκτης.

«Είναι απίστευτο. Σε τόσο νεαρή ηλικία. Είναι τόσο θλιβερό. Είναι πραγματικά τρομερό. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της Τσβόλε, Γιαν Στρόιρ, μίας εκ των ομάδων στις οποίες είχε αγωνιστεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τον «Αίαντα» ο Λουκόκι αγωνίστηκε σε Καμπούρ, Τσβόλε, Λουντογκόρετς, Μαλάτιασπορ και Τβέντε, από την οποία και είχε μείνει ελεύθερος τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Λουκόκι ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα του Κονγκό, έχοντας τρεις παρουσίες, ενώ είχε συμμετοχές και με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή