Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σοκ στη Βραζιλία: Νεκρός στο σπίτι του ο 21 ετών τερματοφύλακας της Ιτουάνο

Σοκ έχει προκληθεί στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Βραζιλίας -και όχι μόνο- με την είδηση του θανάτου του τερματοφύλακα της Ιτουάνο, Ζίαν Κάιο.

Ο νεαρός γκολκίπερ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του, το Σάββατο (18/02). Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η ομάδα του με ανακοίνωσή της.

O Κάιο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σάο Πάολο. Στη συνέχεια πήγε στην Ιτουάνο, από την οποία προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα πριν από λίγο καιρό, ενόψει της σεζόν 2023. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να φορέσει τα γάντια της ομάδας που αγωνίζεται στη Série B (Β’ κατηγορία) της Βραζιλίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με μεγάλη θλίψη, η Ιτουάνο ΦΚ ανακοινώνει τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τζιάν Κέιο Γκόμες Σοάρες. Το σώμα του βρέθηκε άψυχο στην κατοικία του, το βράδυ του Σαββάτου. Ο τερματοφύλακας είχε γεννηθεί στην Παρανά, ενώ ήταν μόλις 21 χρονών. Λυπούμαστε βαθύτατα για αυτή τη μεγάλη απώλεια και προσευχόμαστε τόσο για τον ίδιο, αλλά και για την οικογένειά του και τους φίλους του. Η Ιτουάνο ΦΚ θα παρέχει όλη την απαραίτητη υποστήριξη στην οικογένεια, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Το συντομότερο δυνατό, έχοντας την έγκριση των Αρχών και της οικογένειας, θα δημοσιοποιήσουμε περαιτέρω πληροφορίες», αναφέρει ο βραζιλιάνικος σύλλογος.


Πηγή