Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Υπό τις οδηγίες του προπονητή Τ. Ένκβιστ στο Ρότερνταμ -Απών ο πατέρας του

Σε μία προσθήκη στην προπονητική του ομάδα προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Ρότερνταμ υπό τις οδηγίες του Τόμας Ενκβιστ.

Ο πατέρας του δεν ταξίδεψε στην Ολλανδία και είναι προς το παρόν άγνωστο αν η παρουσία του Ενκβιστ είναι προσωρινή, ή σε μια πιο μόνιμη βάση. Δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση από την πλευρά του Ελληνα τενίστα, με τον Ενκβιστ να μην είναι άγνωστος στον Στέφανο, καθώς είχε αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του στο Laver Cup.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως, ο Τσιτσιπάς, που παραμένει στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν αναφέρθηκε σε αυτή την αλλαγή στη συνέντευξη Τύπου, ούτε στην απουσία του πατέρα του. Αντίθετα, μίλησε για το επικείμενο τουρνουά, ενώ ρωτήθηκε για το πώς βλέπει το μέλλον στο τένις.

«Δεν είμαι προφήτης, αλλά όταν αποχωρήσει η big-3, βλέπω έξι με οκτώ τενίστες που είμαστε ικανοί να παλέψουμε για τίτλους σε grand slams» ανέφερε.

«Χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστείς σε συνθήκες κλειστού μετά από τόσα ματς σε ανοιχτά γήπεδα. Προσωπικά νομίζω ότι είμαι σε θέση να παίζω το ίδιο καλά σε όλες τις επιφάνειες. Δεν θέλω να είμαι παίκτης που είναι καλός μόνο σε μία επιφάνεια», πρόσθεσε ακόμη.

Ο Τσιτσιπάς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Ρότερνταμ θα αντιμετωπίσει αύριο τον Ισπανό Νταβίντοβιτς-Φοκίνα.


Πηγή