Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Super League: Οι δύο υποψήφιοι αρχιδιαιτητές

Στην Αθήνα σήμερα ο Κλάτενμπεργκ για ενημέρωση και συμβόλαιο

Σήμερα Τρίτη (21/7) αναμένεται στην Αθήνα ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος επιλέχθηκε ομόφωνα από τους «Βig-4» την προηγούμενη εβδομάδα ως ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 45χρονος Αγγλος αναμένεται να έχει στενή συνεργασία με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα (ο οποίος θα καταρτίσει και τους πίνακες διαιτητών της προσεχούς σεζόν) και με τους Φερνάντο Μάριν – Λιφ Λίντμπεργκ, καθώς εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να επιλέξει τους δυο δικούς του συνεργάτες, οι οποίοι θα τους διαδεχθούν στην ΚΕΔ. Στην «ατζέντα» του ταξιδιού του στην Αθήνα συμπεριλαμβάνεται ασφαλώς και το θέμα της σύμβασής του, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα θα συναντηθεί σίγουρα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Β. Γραμμένο, τον πρόεδρο της Superleague 1, Λ. Μπουτσικάρη, ίσως και με αντιπροσωπεία Ελλήνων διαιτητών.

Ισως, μάλιστα, ο πρώτος ορισμός που θα κληθεί να κάνει να είναι αυτός της (ξένης) διαιτητικής ομάδας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς μετά τη σημερινή απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή του, οι (άγνωστοι σε εμάς) ξένοι διαιτητές που είχαν επιλεχθεί από τον Περέιρα για να σφυρίξουν το ΑΕΚ – Ολυμπιακός της προσεχούς Κυριακής, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα όταν η ΕΠΟ… δεήσει να αποφασίσει για την οριστική διεξαγωγή του.

«Ο κ. Mark Clattenburg θα ταξιδεύσει στην Αθήνα την προσεχή εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. κ. Ευάγγελο Γραμμένο και τον πρόεδρο της Super League 1 κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη, προκειμένου να ρυθμιστούν όλα τα συμβατικά, οικονομικά και διαδικαστικά ζητήματα της συνεργασίας του με την ΕΠΟ κι έτσι να αναλάβει και τυπικά τα καθήκοντα του νέου προέδρου της Κ.Ε.Δ» ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ…

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή