Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Στην Ελλάδα ο ΝΒΑer Καντέρ: «Ο Ερντογάν είναι ένας τρελός δικτάτορας και “δούρειος ίππος” του Πούτιν στο ΝΑΤΟ»

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες ο Ενές Καντέρ, ο Τούρκος σταρ του ΝΒΑ που είναι φίλος της χώρας μας, αλλά αποτελεί και «εφιάλτη» για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας του NBA έχει κατηγορήσει πολλές φορές τον Τούρκο πρόεδρο για την πολιτική που ακολουθεί και δεν έχει διστάσει να τον αποκαλέσει πολλές φορές δικτάτορα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 30χρονος, που βρίσκεται στην Ελλάδα, δεν… μάσησε τα λόγια του ούτε αυτήν τη φορά και με δηλώσεις του στον Alpha από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» ξεσπάθωσε κατά του Ερντογάν.

Μεταξύ των όσων είπε ο Καντέρ, είναι ότι αυτό που κάνει στην Ανατολική Μεσόγειο ο πρόεδρος της Τουρκίας «είναι απαράδεκτο» και πως «παρενοχλεί όλη την περιοχή», τον χαρακτήρισε «δούρειο ίππο» του Βλαντίμιρ Πούτιν στο ΝΑΤΟ και πως η γειτονική χώρα «δεν συμπεριφέρεται ως σύμμαχος» στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Καντέρ: Ο Ερντογάν μισεί τους Έλληνες και την Ελλάδα

Ο Ενές Καντέρ βρίσκεται στην Ελλάδα, την οποία αγαπά ιδιαιτέρως, και μάλιστα φωτογραφήθηκε με την ελληνική σημαία, κάτι που δημοσίευσε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, για να συνοδεύσει την εικόνα με τη λεζάντα «Γειά σου Ελλάδα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στην κάμερα του Alpha, επισήμανε: «Ο Ερντογάν μισεί τους Έλληνες, μισεί την ελληνική κυβέρνηση και μισεί την Ελλάδα. Γι’ αυτό, η δουλειά μου εδώ είναι να δείξω σε όλους ότι όχι, δεν εκπροσωπεί τους Τούρκους πολίτες. Εγώ εκπροσωπώ τους Τούρκους πολίτες και αγαπώ τους Έλληνες, την Ελλάδα…

Ο Ερντογάν είναι ένας τρελός δικτάτορας και ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό. Διάβαζα ένα άρθρο πως ο Ερντογάν θέλει να εισβάλει στην Ελλάδα και όπως είπα αυτό είναι απαράδεκτο, διότι η Ελλάδα είναι ένας από τους καλύτερους γείτονες. Αυτό που κάνει στην Ανατολική Μεσόγειο είναι απαράδεκτο. Παρενοχλεί όλη την περιοχή.

Ο Ερντογάν είναι ο “δούρειος ίππος” του Πούτιν στο ΝΑΤΟ. Η Τουρκία δεν συμπεριφέρεται ως σύμμαχος στο ΝΑΤΟ. Χρησιμοποίησε πολύ αηδιαστικά λόγια εναντίον της Ελλάδας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή