Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Στον Λιονέλ Μέσι βλέπουν οι ειδικοί να πηγαίνει η Χρυσή Μπάλα για το 2019

Στον Λιονέλ Μέσι βλέπουν οι ειδικοί να πηγαίνει η Χρυσή Μπάλα για το 2019

Η ανακοίνωση του νικητή της Χρυσής Μπάλας για το 2019 πλησιάζει. Όπως εκτιμούν οι ειδικοί στις προβλέψεις τους, που κάνουν την εμφάνισή τους κάθε χρόνο, περίπου τέτοια εποχή, το ιστορικό βραβείο του France Football θα πάει στα χέρια του Λιονέλ Μέσι.

Στις 9 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε η μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου, στην οποία συμμετέχουν 182 επιλεγμένοι δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ εκτιμούν ότι η Χρύση Μπάλα θα πάει για έκτη φορά στον Αργεντινό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος κατέκτησε μόνο το ισπανικό πρωτάθλημα την προηγούμενη σεζόν. Κατά τα άλλα, οι «μπλαουγκράνα» αποκλείστηκαν στα ημιτελικά του Champions League από τη Λίβερπουλ, ενώ έχασαν και στον τελικό Κυπέλλου από τη Βαλένθια. Όσο για την Αργεντινή, αυτή έφτασε μόλις στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, καθώς την άφησε έξω η Βραζιλία.

Βασικός ανταγωνιστής του Μέσι δεν προβλέπεται να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Φιρχίλ φαν Ντάικ, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν τόσο με την ομάδα του όσο και με την εθνική Ολλανδίας, ενώ αρκετές ψήφους έχουν πάρει και οι Σαντιό Μανέ, Μοχάμεντ Σαλάχ και Κιλιάν Μπαπέ.


Πηγή