Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Στο super tie break o Tσιτσιπάς πήρε πρόκριση-θρίλερ στο Wimbledon

Μετά από παιχνίδι που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες και ξεκίνησε… την Τρίτη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε πρόκριση-θρίλερ στο Wimbledon.

Στη συνέχεια του αγώνα της Τρίτης με τον Ντομινίκ Τιμ, ο Ελληνας τενίστας επιβίωσε στο super tie break του πέμπτου και καθοριστικού σετ και έκλεισε ραντεβού με τον Αντι Μάρεϊ, σε ματσάρα για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης (τελευταίο ματς στο κεντρικό γήπεδο, αναμένεται να αρχίσει μετά τις 19:30 ώρα Ελλάδος).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χθες, πριν από τη διακοπή λόγω κακοκαιρίας, ο Τσιτσιπάς είχε χάσει το πρώτο σετ με 6-3, ενώ σήμερα πήρε τα επόμενα δύο με 7-6, 6-2. Ο Αυστριακός με 7-6 κέρδισε το τέταρτο και έστειλε το παιχνίδι στο πέμπτο σετ. Εκεί δεν απέφυγαν το super tie break, στο οποίο ο Τσιτσιπάς βρέθηκε να χάνει 7-6, αλλά με ένα σερί 4-1 το πήρε με 10-8 και προκρίθηκε έτσι στον δεύτερο γύρο έπειτα από 3 ώρες και 55 λεπτά καθαρού αγώνα, με τον πατέρα του να πανηγυρίζει αγκαλιά με την Μπαντόσα μία πάρα πολύ δύσκολη και αγχωτική πρόκριση.

Είχε 69 winners και 32 αβίαστα λάθη μαζί με 13 άσους, ενώ 15 άσους είχε ο Τιμ, 63 winners και 46 αβίαστα λάθη, στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Λονδίνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή