Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Συγκινημένος ο Λεβαντόφσκι αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του -Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει η Μπάρτσα

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, επιστρέφοντας για λίγες ώρες στο Μόναχο, προκειμένου να μαζέψει τα τελευταία πράγματα και να αποχαιρετήσει φυσικά τους πρώην συμπαίκτες του στη Μπάγερν.

Ο «Λέβα», ο οποίος ήθελε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, δεν έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες από το Μόναχο, ωστόσο όλοι στην Μπάγερν αλλά και ο ίδιος φυσικά, δεν ξεχνούν τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές στιγμές που έζησαν παρέα, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2020.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πολωνός στράικερ, ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο, πηγαίνοντας στη Βαρκελώνη, σε μία εποχή που οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, τόσο εγχώρια όσο και στην Ευρώπη.

Ο Τσάβι θα έχει πλέον στη διάθεσή του μια επιθετική γραμμή πρώτης κλάσης, με τους Ομπαμεγιάνγκ και Λεβαντόφσκι να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Καταλανούς να γίνουν ξανά φόβητρο για οποιονδήποτε αντίπαλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, έχει προχωρήσει σε πολύ στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις, ακούγοντας τα «θέλω» του Τσάβι. Αντρέας Κρίστενσεν, Φράνκ Κεσιέ, Ραφίνια, Ζουλς Κουντέ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διαμορφώνουν το μεταγραφικό παζλ των «μπλαουγκράνα», ενώ υπάρχει ακόμη ένας μήνας έως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Η φετινή σεζόν θα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες, μιας και το Μουντιάλ του Κατάρ θα διεξαχθεί από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, κόβοντας στη μέση τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, οπότε αναμένεται μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά.


Πηγή