Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Κουτρουμπή

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Γιώργο Κουτρουμπή για τις οφειλές και ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για την στάση του. Έρχονται και άλλοι διακανονισμοί με παίκτες.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής είχε καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού και μάλιστα είχε ζητήσει την αυστηρότερη τιμωρία για το «τριφύλλι». Οι δύο πλευρές, πάντως, ήρθαν σε συμφωνία. Οι «πράσινοι» έδωσαν ένα ποσό στον παίκτη και διακανόνισαν εκ νέου τα υπόλοιπα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κουτρουμπη, με διακανονισμό της οφειλής της προς αυτόν. Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει ένα μικρό ποσό από τα οφειλόμενα και τα υπόλοιπα θα του καταβληθούν σε βάθος χρόνου. Η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κουτρουμπη για την στάση που κράτησε απέναντι στην ομάδα, δείχνοντας έμπρακτα τα συναισθήματά του προς αυτή και του εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας του».

Από κει και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά και σε συμφωνίες που αφορούν οφειλές προς άλλους πρώην ποδοσφαιριστές.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή