Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Συστήνεται στη Σλοβενία η νέα Εθνική - Πρεμιέρα στο Nations League

Συστήνεται στη Σλοβενία η νέα Εθνική – Πρεμιέρα στο Nations League

Με νίκη θα επιδιώξει να ξεκινήσει την προσπάθειά της στην 3η κατηγορία του Nations League η εθνική Ελλάδας, η οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα το βράδυ (03/09, 21:45) τη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων που έδωσε με τον Τζον φαν Σιπ στον πάγκο της.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός φαίνεται να έχει κατασταλάξει σε σχήμα 4-2-3-1, με ορισμένες θέσεις να παραμένουν ανοικτές, ενώ σε μεγάλο βαθμό η ενδεκάδα έχει «κλειδώσει».

Ο Μπάρκας θα πάρει τα «γαλανόλευκα» γάντια, με τον Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στα αριστερά ο Τσιμίκας δεν είναι αυτή τη στιγμή δεδομένο ότι θα ξεκινήσει, με τους Γιαννούλη και Κυριακόπουλο να διεκδικούν τη θέση. Όσον αφορά τους στόπερ, τις δύο από τις τρεις θέσεις διεκδικούν οι Σταφυλίδης, Σιόβας και Σβάρνας.

Στη μεσαία γραμμή ο Φαν Σιπ καλείται να επιλέξει δύο εκ των Κουρμπέλη, Ζέκα και Μπουχαλάκη, με τον Λημνιό να είναι βασικός διεκδικητής για το ένα άκρο και για το άλλο οι Μασούρας και Τζόλης. Δεδομένος θεωρείται ο Μπακασέτας σε ρόλο «δεκαριού», ενώ σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Παυλίδης.

Οι Φορτούνης και Μάνταλος αναμένεται να μείνουν στον πάγκο και να χρησιμοποιηθούν από τον προπονητή ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα, καθώς την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου η Εθνική έχει και δεύτερο εκτός έδρας ματς στο Κόσοβο, επίσης για το Nations League.

Εκτός από τα όποια νέα πρόσωπα επιλέξει ο Ολλανδός προπονητής, ενδιαφέρον θα έχει η πρώτη εμφάνιση των νέων εμφανίσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που για έναν… περίεργο λόγο, έγιναν θέμα συζήτησης πριν καν φορεθούν.

Την αποστολή της Ελλάδας αποτελούν οι: Μπάρκας, Διούδης, Πασχαλάκης, Τσιμίκας, Γιαννούλης, Μπακάκης, Ρότα, Σιόβας, Μιχαηλίδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Κυριακόπουλος, Μάνταλος, Φούντας, Παυλίδης, Κουλούρης, Λημνιός, Τζόλης, Μασούρας.


Πηγή