Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σύσκεψη για το ντέρμπι Άρη – ΠΑΟΚ στο γραφείο του Εισαγγελέα

Να συμβάλουν στην κατεύθυνση της ομαλής διεξαγωγής του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, κάλεσε τους εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο γραφείο του.

Στη σύσκεψη, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του εισαγγελέα, συμμετείχαν παράγοντες των δύο συλλόγων αλλά και εκπρόσωποι διαφόρων διευθύνσεων της Αστυνομίας (ασφάλεια, μέτρα τάξης και αθλητική βία).

Όπως έγινε γνωστό, η σύσκεψη -διάρκειας μισής ώρας- διεξήχθη σε καλό κλίμα, με τους εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ να αναλαμβάνουν τη δέσμευση ότι θα κάνουν όλα τα προβλεπόμενα ώστε η αναμέτρηση να κυλήσει ομαλά και να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Ο κ. Ζαρκαντζιάς φέρεται να έκανε ξεχωριστή μνεία στην πρόσφατη συνάντηση των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας, για τον θεσμό του Κυπέλλου, όπου δεν σημειώθηκε το παραμικρό, εκφράζοντας την ελπίδα να διεξαχθεί σε ανάλογο κλίμα η αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης φαίνεται να απηύθυνε και έκκληση προς τους παράγοντες να φροντίσουν ώστε το κλίμα ενόψει του ντέρμπι να είναι σε αθλητικά επίπεδα, αποφεύγοντας δηλώσεις που ενδεχομένως θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν κλίμα έντασης.

Εστίασε δε στα αστυνομικά μέτρα που θα ληφθούν περιμετρικά του γηπέδου και προ της αφίξεως των αποστολών των δύο αντιπάλων, ενώ, από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. επισήμαναν ότι θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα τάξης και ασφάλειας, την εφαρμογή των οποίων θα επιβλέπει ένας εισαγγελέας (πλημμελειοδικών) που θα βρίσκεται στο γήπεδο.

Τη γηπεδούχο ΠΑΕ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρός της, Θεόδωρος Καρυπίδης, ο υπεύθυνος ασφαλείας Γιώτης Κεφαλίδης και ο διευθυντής γραφείων Αντώνης Τσαλουχίδης. Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και ο υπεύθυνος για θέματα ασφαλείας Ηλίας Γεροντίδης.

localStorage.clear();


Πηγή