Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τέλος τα 2.000 εισιτήρια για Άμστερνταμ, ζητάει κι άλλα η ΑΕΚ

«Τρέλα» επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ για το ματς της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champiosn League με αντίπαλο τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Μέσα σε λίγες ώρες τα 2.000 εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους στην Ένωση εξαντλήθηκαν, με αποτέλεσμα να σταλεί αίτημα προς την ολλανδική ομάδα για περισσότερα.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε σήμερα το πρωί ότι τόσο τα ηλεκτρονικά «μαγικά χαρτάκια» όσο και αυτά που διατέθηκαν από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ έχουν… εξαφανιστεί, με τη ζήτηση να είναι τεράστια. Ακόμη και 5.000 να υπήρχαν διαθέσιμα, φαντάζει δεδομένο ότι θα εξαντλούνταν.

Βεβαίως, τέτοια δυνατότητα δεν υπάρχει, αλλά από την πρωταθλήτρια Ελλάδας θα κάνουν προσπάθεια να εξασφαλίσουν τουλάχιστον 200 με 300 εισιτήρια επιπλέον. Το πρόβλημα είναι πως στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» η πρόβλεψη για τη φιλοξενία αντιπάλων περιορίζει τη διάθεση σε παραπάνω κόσμο, οπότε πρέπει να ανοίξει άλλη θύρα, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των οπαδών της ΑΕΚ.

Παράλληλα, υπάρχει η πρόβλεψη για όσους θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι στο Άμστερνταμ και ετοιμάζουν διάφορες από άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, με κρατημένα εισιτήρια.

localStorage.clear();


Πηγή