Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Τα δεδομένα για τη μεταγραφή του Λαπροβίτολα στον Παναθηναϊκό

Τα δεδομένα για τη μεταγραφή του Λαπροβίτολα στον Παναθηναϊκό

Από τη στιγμή που δεν προχώρησε η περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αυτομάτως ο Γιώργος Βόβορας προχώρησε στον επόμενο στόχο και πιο συγκεκριμένα στον Νικολάς Λαπροβίτολα.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για έναν παίκτη αναγνωρισμένης αξίας, ο οποίος έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, τόσο με συλλόγους, όσο και με την εθνική Αργεντινής. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει επαφή με τον παίκτη από την περασμένη Παρασκευή (10/07), όταν και εκφράστηκε το ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τον 30χρονο πλέι μέικερ.

Βέβαια, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης για έναν ακόμη χρόνο. Όπερ και σημαίνει ότι για να μπορέσει το «τριφύλλι» να έχει βάσιμες ελπίδες για να τον αποκτήσει, θα πρέπει πρωτίστως να μείνει ελεύθερος και στη συνέχεια να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μέχρι στιγμής έχει εκφραστεί το ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού, αντιστοίχως στον παίκτη αρέσει το γεγονός να κρατήσει τη μπαγκέτα της ομάδας, αλλά… μέχρι εκεί. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, παρά μόνο θετικό κλίμα συνεργασίας.

Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι για τον Λαπροβίτολα θα υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όπου εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο το οικονομικό. Εκεί όπου η ελληνική ομάδα ναι μεν έχει… ταβάνι, αλλά από την άλλη διαθέτει και το μεγάλο διαπραγματευτικό ατού, που είναι το δέλεαρ του «αντι-Καλάθη» σε ομάδα της Euroleague.

Πάντως, οι πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, αναφέρουν ότι «δεν θα είναι εύκολη περίπτωση» η αποδέσμευσή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που «φρενάρει» ακόμα περισσότερο τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Το σίγουρο είναι ότι ο χρόνος στην κλεψύδρα τελειώνει και οι «πράσινοι» δεν έχουν (άλλον) καιρό για χάσιμο. Γι’ αυτό και προσπαθούν να πιέσουν, από τη δική τους σκοπιά, τις καταστάσεις.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή