Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Τελειώνει αρνητικά του Πούκι, πάει για άλλον επιθετικό ο ΠΑΟΚ

Αρνητική τροπή φαίνεται ότι πήρε η υπόθεση μεταγραφής του Τέεμου Πούκι για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ούτως ή άλλως ψάχνεται και για άλλες περιπτώσεις στη γραμμή κρούσης, με αυτήν του Μάρκους Μπεργκ να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», λίγο πριν ο Φινλανδός φορ πάρει το αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του, παρουσιάστηκε σημαντική εμπλοκή στη μεταγραφή του. Ο «δικέφαλος» του Βορρά και η πλευρά του παίκτη έχουν κόψει κάθε επικοινωνία, ενώ φαίνεται πως εκείνος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρέντινγκ.

Ο ΑλεξάνταρΠρίγιοβιτς ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά είναι δεδομένο πως οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θέλουν κι άλλον παίκτη για την επίθεσή τους, καθώς ο Ευθύμης Κουλούρης ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρομήτου.

Πάντως, ίσως ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Σέρβο στη γραμμή κρούσης της ομάδας να μην είναι ο Μπεργκ, αλλά κάποιος άλλος, η περίπτωση του οποίου φέρεται να έχει προχωρήσει αρκετά, χωρίς να έχει γίνει γνωστή. Κάτι σαν την προσθήκη του Λέο Ζαμπά.

localStorage.clear();


Πηγή