Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Τζόκοβιτς: «Θα παίζω όπου επιτρέπεται να παίξω» -Συνέντευξη στο πλαίσιο του τουρνουά στο Ντουμπάι [βίντεο]

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συμμετέχει στο τουρνουά τένις του Ντουμπάι, καθώς δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού.

Ο Σέρβος πρωταθλητής και νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, παραχώρησε συνέντευξη και τόνισε πως ναι μεν θα συμμετάσχει σε όποιο τουρνουά του επιτρέπεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ακολουθήσει και ολόκληρο το πρόγραμμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι ο Τζόκοβιτς παραμένει φανατικός αντιεμβολιαστής κατά της Covid-19, κάτι που δεν του επιτρέπει να πάρει μέρος σε μεγάλα τουρνουά καθώς απαιτούν να είναι εμβολιασμένοι όλοι οι αθλητές.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που η Αυστραλία τον απέλασε από τη χώρα και παραλίγο να δημιουργηθεί σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Τζόκοβιτς επιστρέφει στα κορτ το βράδυ της Δευτέρας (21/2) με αντίπαλο τον Ιταλό Λορέντσο Μουζέτι:

«Θα είναι δύσκολο ταμπλό. Κάθε αγώνας θα είναι αντάξιος του επιπέδου ενός Grand Slam ή ενός Masters 1000. Είναι ένα 500άρι τουρνουά, αλλά είναι πολύ δυνατότερο. Δεν έχω παίξει καθόλου από τον Δεκέμβριο, οπότε θέλω πολύ να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση» δήλωσε την Κυριακή (20/2) ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε για την περίοδο μετά την απέλασή του από την Αυστραλία, αλλά και για την σταθερή θέση του για τον εμβολιασμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή