Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Την Πέμπτη στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Σάντσες

Την Πέμπτη στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Σάντσες

Οριστικά, την Πέμπτη (20/8) στις 16:35 θα έρθει στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Φακούντο Σάντσες.

Ο 30χρονος Αργεντινός μπακ θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους», το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το 2022. Ο Σάντσες θα είναι ο αντικαταστάτης του Ματίας Γιόχανσον στο δεξιό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, την ώρα που από τους «πράσινους» αποχώρησαν και οι Βαγιαννίδης, Αποστολάκης.

Ο Σάντσες, ο οποίος αποτέλεσε επίσης στόχο τόσο της Κολόν Σάντα Φε, όσο και της βραζιλιάνικης Φλουμινένσε, γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1990 στη Σενόν Περέιρα και προέρχεται από τις ακαδημίες της Κολόν. Το 2011 πήγε στην Ντεφένσα ι Χουστίσια, ενώ δύο χρόνια αργότερα τον απέκτησε η Τίγρε και το 2016 υπέγραψε στην Εστουδιάντες, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 135 αγώνες με απολογισμό 10 γκολ και 9 ασίστ.

Στο μεταξύ, στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (19/8), ο Ντάνι Πογιάτος έδωσε βάρος στην τακτική και την τοποθέτηση στο γήπεδο. Παρά το πρωινό της ώρας, η ζέστη δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην πρώτη από τις δύο προπονήσεις της ημέρας. Κυρίαρχη θέση είχαν οι απαιτήσεις του τεχνικού των «πρασίνων» σε θέματα τακτικής και τοποθέτησης στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πογιάτος επικεντρώθηκε σε ασκήσεις με παίκτη παραπάνω στην επίθεση (τρεις εναντίον δύο και δύο εναντίον ενός), ζητώντας από τους αμυνόμενους να προλαμβάνουν τον κίνδυνο, λειτουργώντας αποτρεπτικά. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με εξάσκηση στα τελειώματα και επίθεση ένας εναντίον ενός, ενώ ολοκληρώθηκε με τις ασκήσεις με παίκτη παραπάνω.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Καρλίτος, Μπουζούκης (δέχθηκε ένα χτύπημα στη γάμπα στη χθεσινή προπόνηση), Χατζηθεοδωρίδης.


Πηγή