Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024
Τοποθέτησαν χειροβομβίδα σε σπίτι ποδοσφαιριστή λόγω... μεταγραφής

Τοποθέτησαν χειροβομβίδα σε σπίτι ποδοσφαιριστή λόγω… μεταγραφής

Δεν είναι λίγες οι μεταγραφές που έχουν γίνει θέμα συζήτησης για πολλούς λόγους, ιδίως στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, κάποιες από αυτές δημιούργησαν ακραίες αντιδράσεις από αυτούς στους οποίους δεν «χτύπησαν» ευχάριστα. Άλλο ένα παράδειγμα ήρθε τις τελευταίες ώρες.

Άγνωστοι τοποθέτησαν χειροβομβίδα έξω από το πατρικό σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Ομέρ Ατζίλι. Σε σχετικό ρεπορτάζ της Jerusalem Sport αναφέρεται πως οι πρώτες έρευνες της Αστυνομίας του Ισραήλ στρέφονται σε οπαδούς της Μακάμπι Χάιφα, ομάδα στην οποία ο Ισραηλινός εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του.

Επιπλέον, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, η χειροβομβίδα δεν εξερράγη, ενώ ο Ατζίλι δεν ήταν παρών στην οικία εκείνη τη στιγμή, ωστόσο οι γονείς του ήταν μέσα.

Οι οπαδοί της ομάδας του Ισραήλ δεν συμφωνούσαν στη μεταγραφή του παίκτη στην ομάδα τους, καθώς είχε φορέσει για χρόνια τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ, της μισητής αντιπάλου Αυτός είναι ο λόγος που η Αστυνομία υποπτεύεται ότι ίσως τα κίνητρα είναι οπαδικά πίσω από το συμβάν.


Πηγή