Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Το «δολοφονικό» βλέμμα της Πάουλα Μπαντόσα στον πατέρα του Τσιτσιπά -Δείτε το viral βίντεο

Το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άντι Μάρεϊ για τον 2ο γύρο του Wimbledon διακόπηκε χθες βράδυ μετά την ολοκλήρωση του 3ου σετ, λόγω του προχωρημένου της ώρας και θα συνεχιστεί σήμερα, με τον Σκωτσέζο τενίστα να προηγείται με 2-1 σετ.

Ωστόσο, η κορυφαία στιγμή εξωαγωνιστικά είχε πρωταγωνίστρια την αγαπημένη του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η 25χρονη και ο Απόστολος Τσιτσιπάς είχαν από ότι φαίνεται ένα «θερμό» επεισόδιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ισπανίδα τενίστρια και σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά παρακολουθούσε μαζί με την οικογένεια Τσιτσιπά τον αγώνα. Σε κάποια στιγμή, ενώ η Πάουλα Μπαντόσα χειροκροτούσε κάπως βαριεστημένα, ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά γύρισε για να της πει κάτι και εκείνη σταμάτησε και του έριξε ένα «δολοφονικό βλέμμα», το οποίο συνεχίστηκε για αρκετά δευτερόλεπτα.

Όπως ήταν φυσικό το βλέμμα της Μπαντόσα δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του twitter που έσπευσαν να το σχολιάσουν. Και όλα αυτά μία ημέρα μετά τις αγκαλιές μεταξύ των δύο μετά τη νίκη του Τσιτσιπά κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ.

Βίντεο: Το viral δολοφονικό βλέμμα… διαρκείας της Μπαντόσα:

Σημειώνεται πάντως, πως Μπαντόσα δεν κάθισε για πολύ στο παιχνίδι του αγαπημένου της, αφού σήμερα, Παρασκευή (7/7) παίζει στις 11:00 (ώρα Αγγλίας) απέναντι στην Κόστγιουκ και έπρεπε να ξεκουραστεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή