Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Το μήνυμα του ΑΕΚτζή πατέρα στο μνημόσυνο της Θύρας 7: Τα δάκρυα και οι άνθρωποι δεν έχουν χρώματα

Ο Κωνσταντίνος Κατράνης, ο οποίος συγκίνησε στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7, μίλησε για την κίνηση του.

Είναι το πρόσωπο της ημέρας, αυτός που χάρισε τη φωτογραφία της χρονιάς, αλλά δεν το έκανε για αυτό. Το έκανε επειδή το ένιωθε και το ήθελε χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Κατράνης, ο οπαδός της ΑΕΚ που πήγε με το κασκόλ της ομάδας του και με τους δύο γιους του που είναι οπαδοί του Ολυμπιακού, μίλησε στο fosonline.gr για την κίνηση του, στέλνοντας και το μήνυμα του.

«Είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ και τα παιδιά μου παίζουν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στον Ταύρο. Αυτό που έκανα σήμερα, ήταν κάτι που ήθελα να κάνω χρόνια! Πριν καν αποκτήσω τα δύο μου παιδιά, τον Νικόλα και τον Γιάννη. Το ένιωθα και το έκανα!

Χθες, κάλεσε τους γονείς ο σχολάρχης της Ακαδημίας, ο κ. Κεραμμυδάς και μας είπε ότι τα παιδιά μας θα παραβρεθούν στο μνημόσυνο της Θύρας 7. Το είδα ως ευκαιρία να κάνω αυτό που ήθελα χρόνια. Το πρωί, ξυπνώντας, αισθάνθηκα ότι ήταν η ευκαιρία. Να το ζήσω με τα παιδιά μου», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι του είπαν τα παιδιά του, όταν τους ανακοίνωσε την απόφαση του.

«Στην αρχή το πήραν με φόβο. Μου έλεγαν: Πού θα πας ρε μπαμπά με το κασκόλ της ΑΕΚ; Τους εξήγησα όμως πόσο ιδιαίτερη στιγμή ήταν ήταν και το κατάλαβαν όταν πήγαμε εκεί και μου έσφιξαν το χέρι περισσότεροι από 50 άνθρωποι τους οποίους δεν γνώριζα. Ήταν από τις πιο έντονες και δυνατές εικόνες. Αισθάνθηκα ότι ο κόσμος το αγκάλιασε όλο αυτό. Σκεφτόμουν ότι αυτό που ζω, ούτε που το φανταζόμουν.

Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο, ότι τα δάκρυα και οι άνθρωποι δεν έχουν χρώματα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, πέρα από 90 λεπτά πλάκας και καζούρας».


Πηγή