Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Το plan b του Γιαννακόπουλου για τη Λεωφόρο και το Athens Alive

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως πάντα υπάρχει ένα Plan B που περιλαμβάνει ανακατασκευή της Λεωφόρου σε γήπεδο μπάσκετ, αν δεν προχωρήσει το Athens Alive.

Για plan b που περιλαμβάνει την ανακατασκευή της Λεωφόρου σε γήπεδο μπάσκετ έκανε λόγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας στη NOVA, ενώ μίλησε και για τους στόχους του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν στη Euroleague.

«Όλοι έχουμε ενημερωθεί πως έχει γίνει η μεταβίβαση στον Παιρότζ. Αυτό είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων να ολοκληρωθεί. Το Athens Alive προχωρά με βάση το σχέδιό μας. Είμαστε όλοι ταγμένοι και πιστεύουμε πως θα προχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να έχει την έδρα του. Αν δεν συμβεί αυτό, υπάρχει πάντα ένα Plan B που περιλαμβάνει ανακατασκευή της Λεωφόρου σε γήπεδο μπάσκετ. Πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε εκεί. Αν προχωρήσει το Athens Alive θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται εδώ στο ΟΑΚΑ, στον χώρο του».

Στη συνέχεια μίλησε για το ματς με την Μακάμπι και τις σχέσεις του Παναθηναϊκού με τη Euroleague: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο την κούπα. Θέλουμε να πάμε στο Final Four και να το σηκώσουμε κιόλας. Έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές. Τα είδαμε, τα διορθώσαμε. Θέλουμε να έχουμε μία καλή χρονιά, με πρωταγωνιστές τους αθλητές».

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή