Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Τσέλσι: Παράταση τριών ημερών για τους υποψήφιους πλειοδότες -Θα καταθέσουν τις τελικές προσφορές

Οι τέσσερις επικρατέστεροι υποψήφιοι για την αγορά της Τσέλσι πήραν τρεις επιπλέον ημέρες παράταση για να υποβάλουν τις τελικές προσφορές.

Πλέον, η Πέμπτη 14 Απριλίου είναι η νέα προθεσμία.

Σύμφωνα με το BBC, Η οικογένεια Ρίκετς, στην οποία ανήκουν οι Chicago Cubs, και οι κοινοπραξίες στις οποίες συμμετέχουν ο πρώην πρόεδρος της Λίβερπουλ σερ Μάρτιν Μπρόουτον, ο συνιδιοκτήτης των Los Angeles Dodgers Τοντ Μπόουλι και ο συνιδιοκτήτης των Boston Celtics και της Αταλάντα Στίβεν Παγκλιούκα είναι οι τέσσερις επικρατέστερες προσφορές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τσέλσι λειτουργεί με ειδική άδεια από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου μετά την επιβολή κυρώσεων στον ιδιοκτήτη Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Ο Αμπράμοβιτς έθεσε τον σύλλογο προς πώληση πριν του επιβληθούν κυρώσεις για τους φερόμενους δεσμούς του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Η αρχική διορία έληγε τη Δευτέρα 11/4

Η αρχική ημερομηνία για τις τελικές προσφορές για την ομάδα του Στάμφορντ Μπριτζ ήταν η Δευτέρα 11 Απριλίου.

Η αμερικανική επενδυτική εταιρεία Raine Group έχει αναλάβει την πώληση της Τσέλσι και η βρετανική κυβέρνηση αναμένεται να εκδώσει νέα άδεια, η οποία θα επιτρέπει την πώληση του συλλόγου μόλις βρεθεί ο προτιμώμενος αγοραστής.

Οποιαδήποτε πώληση θα πρέπει να υπογραφεί από τον πλειοδότη που θα περάσει το τεστ ιδιοκτητών και διευθυντών της Premier League.


Πηγή