Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τσιτσιπάς μετά την ήττα του από τον Αλιασίμ: Εύχομαι να κερδίσεις και άλλους τίτλους αλλά όχι όταν είμαι εγώ στο τουρνουά

Η «κατάρα» των τουρνουά της σειράς ATP 500 συνεχίστηκε για τον Στέφανο Τσιτσιπά και στο Ρότερνταμ.

Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε εύκολα στον τελικό από τον Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ με 6-4, 6-2 και παραμένει χωρίς τίτλο στα τουρνουά αυτής της κατηγορίας, φτάνοντας τους οκτώ χαμένους τελικούς. Στον αντίποδα, ο Καναδός «έσπασε» τη δική του κακοδαιμονία, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο του στο tour μετά από οκτώ ήττες σε τελικούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα συγχαρητήρια Τσιτσιπά στον Καναδό

Στις δηλώσεις του στο γήπεδο μετά τη λήξη του τελικού ο Τσιτσιπάς συνεχάρη στον Καναδό για τον πρώτο τίτλο της καριέρας του κι ευχαρίστησε τους διοργανωτές και όσους τον υποστήριξαν.

«Σας ευχαριστώ πολύ. Να δώσω συγχαρητήρια στον Αλιασίμ για τον πρώτο του τίτλο. Είναι ιδιαίτερος και καταλαβαίνω πως νιώθει. Όποιες προσπάθειες έχεις κάνει έχουν ανταμειφθεί. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και πάλι συγχαρητήρια. Εύχομαι να κερδίσεις και άλλους τίτλους αλλά όχι όταν είμαι εγώ στο τουρνουά», είπε αστειευόμενος.

Και πρόσθεσε: «Δεν θα σήμαινε πολλά για εμένα αυτό το τουρνουά, αν δεν με καλούσε εδώ ο Ρίτσαρντ Κράιτσεκπ (διευθυντής του Rotterdam Open), ο οποίος πίστεψε σε εμένα και έχω κάθε χρόνο την ευκαιρία να έρθω εδώ. Την ομάδα μου που είναι στο πλευρό μου. Είναι όμορφο που τους έχω εδώ, είναι άνθρωποι που αγαπάω στο πλευρό μου. Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν είχα εδώ σήμερα, όπως οι γονείς μου. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Ευχαριστώ Ολλανδία, ελπίζω να τα πούμε του χρόνου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή