Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Τσιτσιπάς: Ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου -Ο κόσμος πάντα θα δημιουργεί φήμες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του στο «Tennis Tv», μίλησε για την συνεργασία του με τον Μαρκ Φιλιππούση και την σχέση του με τον πατέρα του, Απόστολο.

Το νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, τόνισε σχετικά με τον πατέρα του: «Ο πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου. Ακόμα και όταν δεν ήταν εκεί και ο κόσμος δεν τον έβλεπε, ήταν στο πλευρό μου ψηφιακά. Είναι εδώ για να μείνει, δεν έχω πρόθεση να τον αλλάξω ποτέ ή να τον σπρώξω μακριά. Ο κόσμος θα προσπαθεί πάντα να δημιουργεί φήμες ή να καταστρέψει αυτό που έχεις με κάποιον που είναι πολύ κοντά σου με κάθε τρόπο, αλλά είναι κάποιος που δεν γίνεται να αποκλειστεί».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τσιτσιπάς: Ο Μαρκ Φιλιππούσης δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας

Σχετικά με το τέλος της συνεργασίας του με τον Μαρκ Φιλιππούση ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επισήμανε «ότι δεν είναι πια μέλος της ομάδας» και συνέχισε: «Ήθελα να δοκιμάσω με έναν προπονητή και να δω πώς θα δουλέψει. Ήταν λίγο ασυντόνιστο από πολλές πλευρές. Χωρίς την παρουσία του πατέρα μου ένιωσα ότι έχανα μέρος της ταυτότητάς μου ως παίκτη. Δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ στους νέους τρόπους ή μεθόδους του Μαρκ, τον οποίο θαύμαζα και μου άρεσε πολύ να βλέπω στην τηλεόραση όταν ήμουν μικρότερος”.


Πηγή