Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Φευγάτος ο Κόντε από την Ίντερ

Φευγάτος ο Κόντε από την Ίντερ

Η δραματική ήττα της Ίντερ από την Σεβίλλη στον τελικό του Europa League ενδέχεται να ήταν το τελευταίο ματς του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των Νερατζούρι, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Ιταλού προπονητή μετά τον αγώνα.

«Θα κοιτάξουμε να σχεδιάσουμε το μέλλον της Ίντερ, με ή χωρίς εμένα» είπε χαρακτηριστικά ο 51χρονος τεχνικός. «Θα ευγνωμονώ πάντα την Ίντερ για την ευκαιρία που μου δόθηκε, αλλά υπήρξαν πολλά πράγματα που δεν μου άρεσαν και δεν θέλω να ζήσω άλλη τέτοια σεζόν» πρόσθεσε ο Κόντε.

«Έχω μια οικογένεια και πρέπει να δω αν η προτεραιότητά μου παραμένει το ποδόσφαιρο, γιατί για όλα υπάρχει ένα όριο και πρέπει να κατανοήσω μέχρι που φτάνει το δικό μου» συμπλήρωσε, λέγοντας ακόμα ότι «ξέρω ότι δεν θέλω να ζήσω άλλη σεζόν με αυτόν τον τρόπο και το δίκαιο είναι ο πρόεδρος Ζανγκ να κάνει τις εκτιμήσεις του με βάση αυτά που θα του πω».

Ο Στίβεν Ζανγκ, πάντως, δεν φάνηκε να σκέφτεται την αποχώρηση του Κόντε, λέγοντας ότι «πρέπει να αναγνωρίσω πως ο προπονητής και το τιμ του κάνουν καταπληκτική δουλειά. Θα ξεκουραστούμε και θα καθίσουμε να σχεδιάσουμε το μέλλον, για το οποίο είμαι πολύ αισιόδοξος».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή