Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, 1-0 στην Καλλιθέα

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, 1-0 στην Καλλιθέα

Με τον Άκπομ να βρίσκει δίχτυα στο 39′, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ καλά στο ματς και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 5′ με τον Σαβιέρ που δεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος στο 9′ απέκρουσε το σουτ του Μακέντα, λέγοντας «όχι» στη δεύτερη φάση των πράσινων. Στα επόμενα λεπτά ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να φανεί απειλητικός, κυρίως με τον Λύρατζη, σε ένα ματς που είχε αρκετά καλό ρυθμό από νωρίς.

Μετά το 20′-25′, πάντως, αυτός έπεσε και τελικά προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 39′, οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ: Σουτ του Λύρατζη, όχι και η καλύτερη απόκρουση του Χριστογεώργου και ο Άκπομ έκανε εύκολα το 0-1 στην επαναφορά.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 58′ με τον Μακέντα, μετά το γύρισμα του Σάντσες, αλλά ο Ζίβκοβιτς ήταν και πάλι άψογος, όπως ήταν και ο Ρέι, ο οποίος τον αντικατέστησε στη συνέχεια αφού οι προπονητές άρχισαν τις αλλαγές, αποκρούοντας το γυριστό σουτ του Καρλίτος στο 66′.

Οι πράσινοι προσπαθούσαν για την ισοφάριση αλλά ο Καρλίτος δεν τα κατάφερε ούτε στο 74′, ο ΠΑΟΚ πλησίασε σε δεύτερο γκολ στο 77′ με τον Βρακά, οι προπονητές συνέχισαν τις αλλαγές και το ματς έληξε με 0-1, παρά τις προσπάθειες των πράσινων για την ισοφάριση.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Σάντσες (83′ Σαμαράς), Σερπέζης, Βέλεθ (71′ Καραγιάννης), Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Αγιούμπ, Σπ. Τζαβίδας (60′ Αθανασακόπουλος), Σαβιέρ (79′ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος, Μακέντα.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς (60′ Ρέι), Κρέσπο, Βαρέλα (60′ Τάχατος), Μιχόγεβιτς (72′ Παναγιώτου), Εσίτι, Σβαμπ (46′ Νινούα), Μπίσεσβαρ, Λύρατζης, Άκπομ (60′ Κούτσιας), Ζαμπά (89′ Γιάξης), Σφιντέρσκι (60′ Κουλιεράκης).


Πηγή