Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: LIVE η αναμέτρηση των Πειραιωτών για το Europa League (0-1)

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της γερμανικής Φράιμπουργκ (27/10, 22:00) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, θα προσπαθήσουν να πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Ναντ, η οποία υποδέχεται την Καραμπάγκ, ώστε να τα παίξουν… όλα για όλα στην τελευταία αγωνιστική, κόντρα στη γαλλική ομάδα, για την πρόκριση στα… πλέι οφ των «16» του Conference League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται, ότι στους «16» του Conference League, θα υπάρχουν δύο… γύροι. Ένας ενδιάμεσος γύρος, με τους δεύτερους των ομίλων να αντιμετωπίζουν τις 8 τρίτες ομάδες από τους ομίλους του Europa League. Οι οκτώ που θα προκριθούν από αυτά τα παιχνίδια, θα αντιμετωπίσουν τους 8 πρώτους των ομίλων του Europa Conference League. Από εκεί και πέρα οι νικητές προκρίνονται και παίζουν μεταξύ τους μέχρι τον τελικό, όπου ο νικητής θα εξασφαλίσει την παρουσία του στο Europa League της επόμενης περιόδου.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και νίκη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με απουσίες, κυρίως στην άμυνα.

Στον αντίποδα, η Φράιμπουργκ που βρίσκεται στην 3η θέση της Bundesliga πίσω από Ουνιόν και Μπάγερν Μονάχου, προέρχεται από νίκη κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης με σκορ 2-0.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης μέσω του iefimerida.gr:


Πηγή