Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Φυγαδεύτηκε ο διαιτητής του τελικού του Europa League -Οπαδοί της Ρόμα προπηλάκισαν την οικογένειά του [βίντεο]

Δύσκολες στιγμές πέρασε η οικογένεια του διαιτητή του τελικού του Europa League, Άντονι Τέιλορ στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, όπου δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της Ρόμα.

Την αρχή, την έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο, προπονητής της Ρόμα, ο οποίος πέτυχε τον Άγγλο ρέφερι Άντονι Τέιλορ έξω από την «Πούσκας Αρίνα» της Βουδαπέστης, όπου διεξήχθη ο τελικός του Europa League και τον στόλισε με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Τη… σκυτάλη, πήραν οι οπαδοί των «τζαλορόσι» που πέτυχαν τον διαιτητή στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης και του επιτέθηκαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέσανε καρέκλες και μπουκάλια

Στα στιγμιότυπα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο Τέιλορ με τη σύζυγό του είναι περικυκλωμένοι από οπαδούς κι ακούν τα εξ αμάξης, με τον ίδιο να παραμένει ψύχραιμος και να μην αντιδρά, την ώρα που οι σεκιούριτι του αεροδρομίου πασχίζουν να συγκρατήσουν τους εξαγριωμένους οπαδούς.

Το μεγάλο παράπονο των τιφόζι της Ρόμα είναι ότι ο Τέιλορ δεν καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Φερνάντο στο 80ό λεπτό του τελικού με τη Σεβίλλη κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1. Εν συνεχεία, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση κι ακολούθως στα πέναλτι, όπου οι Ισπανοί επικράτησαν με 4-1 και κατέκτησαν το τρόπαιο για 7η φορά στην Ιστορία τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή