Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Χάντμπολ: Πέθανε δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια του τελικού Champions League

Ένα δυσάρεστο συμβάν έλαβε χώρα στον τελικό του χάντμπολ Champions League στην Κολωνία, ανάμεσα στο Μαγδεμβούργο και την πολωνική Κίελτσε, το βράδυ της Κυριακής (18/6).

Ο 50χρονος Πολωνός δημοσιογράφος Πάβελ Κότβιτσα κατέρρευσε στο 47ο λεπτό του τελικού και, παρά τις προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή, κατέληξε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τελικός διεκόπη για περίπου 15 λεπτά, ενώ οι διοργανωτές κάλυψαν τον χώρο της ανάνηψης με κουρτίνες. Αρχικά, φάνηκε να ανταποκρίνεται, ωστόσο στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα κρίσιμα λεπτά που ο Πολωνός δημοσιογράφος δεχόταν τις πρώτες βοήθειες, μπροστά στη γραμματεία εκτυλίχθηκε μια τρομερή σκηνή. Με το σκορ στο 22-21 υπέρ της Κίελτσε, ο προπονητής του Μαγδεμβούργου, Μπένετ Βίεγκερτ, πλησίασε τον ομόλογό του, Τάλαντ Ντζουσμπάεφ, και του είπε: «Ας τελειώσει το ματς. Υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά από τον αθλητισμό. Δεχόμαστε το αποτέλεσμα και είστε οι νικητές του Champions League».

Πρόταση που δεν έγινε δεκτή, ο τελικός ολοκληρώθηκε κανονικά, με το Μαγδεμβούργο να επικρατεί με 30-29 στην παράταση (26-26 καν. αγ.) και να κατακτά το Champions League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή