Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Χάρι Μαγκουάιρ για το επεισόδιο στη Μύκονο: «Δεν μετανιώνω» – είχε συλληφθεί μετά από καβγά με αστυνομικούς

Ο Χάρι Μαγκουάιρ λέει ότι «δεν μετανιώνει» για το περιστατικό στη Μύκονο πριν από δύο χρόνια, το οποίο οδήγησε σε καταδίκη για επίθεση και απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικών.

Στον Μαγκουάιρ επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή, αλλά άσκησε έφεση, η οποία θα εκδικαστεί στη Σύρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν τον Αύγουστο του 2020 μαζί με την τότε αρραβωνιαστικιά του Φερν Χόκινς, την αδελφή του Ντέζυ και τον αδελφό του Τζο. Τα προβλήματα φέρεται να ξεκίνησαν μετά την επίσκεψή τους σε μπαρ του νησιού.

Καθώς περίμεναν ένα μικρό λεωφορείο για να τους μεταφέρει πίσω στην πολυτελή βίλα τους, τα πρακτικά του δικαστηρίου αποκάλυψαν ότι ο Μαγκουάιρ και η παρέα του εθεάθησαν από αστυνομικούς με πολιτικά να έχουν αντιπαράθεση με δύο άλλους άνδρες.

Η αστυνομία αναφέρει ότι τέσσερις αστυνομικοί προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά καθώς οι δύο άνδρες απομακρύνονταν, ο Maguire φέρεται να εξύβρισε στους αστυνομικούς «Γ@μώ την αστυνομία, γ@μώ όλους σας».

Ωστόσο, ο διεθνής Άγγλος ισχυρίζεται ότι όλα συνέβησαν όταν οι δύο άντρες πλησίασαν την αδελφή του Ντέζυ και της έκαναν ένεση με μια άγνωστη ουσία, η οποία την έκανε να χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν μετανιώνω για τίποτα από ό,τι έγινε στη Μύκονο»

«Κάποιοι άνθρωποι θα με πιστέψουν, κάποιοι άλλοι όχι», δήλωσε ο Μαγκουάιρ σε συνέντευξή του στο περιοδικό The Times.

«Αλλά ένα πράγμα που θα έλεγα για τη Μύκονο είναι ότι δεν μετανιώνω για τίποτα. Δεν ανησυχώ για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν ανησυχώ για οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό, επειδή η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί εκείνο το βράδυ, ήμασταν εννέα, όλοι καταλαβαίνουμε τι έγινε και τι συνέβη».


Πηγή