Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Χαλαρή ισοπαλία για Ατρόμητο και Λαμία, 1-1 στο Περιστέρι

Χαλαρή ισοπαλία για Ατρόμητο και Λαμία, 1-1 στο Περιστέρι

Η Λαμία προηγήθηκε, ο Ατρόμητος ισοφάρισε και οι δύο ομάδες περιμένουν χωρίς άγχος το τέλος της σεζόν.

Από τα πρώτα λεπτά ήταν φανερό ότι οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να βρουν ρυθμό και όσο περνούσε η ώρα τόσο χειρότερα γίνονταν τα πράγματα. Τόσο ο Ατρόμητος όσο και η Λαμία έκαναν εύκολα λάθη και τα συνεχή φάουλ που γίνονταν δε βοηθούσαν καμία από τις δύο ομάδες. Κι όμως, ένα ματς που δεν είχε να επιδείξει απολύτως τίποτα μέχρι το 42ο λεπτό, στο ημίχρονο ήταν ισόπαλο 1-1!

Η αρχή έγινε στο 42′, όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τρία σερί κόρνερ και τελικά στο τελευταίο η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Ρισβάνη και από εκεί πήγε στον Σασί, ο οποίος γύτισε για τον Αντέτζο που έκανε το 0-1. Γκολ που δεν πρόλαβε να χαρεί η Λαμία όμως, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκάλο με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Αυτό το… ξέσπασμα των τελευταίων λεπτών του πρώτου μέρους, όταν μπήκαν τα δύο γκολ, ήταν τελικά η εξαίρεση στον κανόνα του παιχνιδιού, ο οποίος ήταν ο εξής: Λάθη εκατέρωθεν και καμία καλή φάση. Παρά τις αλλαγές των δύο προπονητών, στην απόδοση των ομάδων τους δεν άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο, με συνέπεια τα λεπτά να… περνάνε δύσκολα.

Έστω κι έτσι, όμως, πέρασαν τελικά και το 1-1 ήταν αυτό που σφράγισε τις προσπάθειες Ατρόμητου και Λαμίας, αφού στο 84′ -στη μοναδική αξιόλογη φάση του δεύτερου ημιχρόνου- η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Ρισβάνη για τους γηπεδούχους.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1 επομένως, με την ισοπαλία να μην αλλάζει κάτι βαθμολογικά και με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή τους και να περιμένουν απλά το τέλος της σεζόν.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Χαρίσης (46′ Ούμπιδες), Μπουσουλάτζιτς, Ανδρούτσος (74′ Ραμπέλο), Ντε Πο (65′ Βέλλιος), Νταβιώτης (46′ Ενσικουλού), Μανούσος (87′ Γιακουμάκης).

Λαμία: Κάχριμαν, Σκαρντοβέλι, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βύντρα, Νιάσε, Μπεχαράνο (63′ Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα (63′ Μπουλούλης), Ρόμανιτς (93′ Τζανετόπουλος), Καραμάνος (46′ Βασιλόγιαννης), Σασί (89′ Σάλιακας).


Πηγή