Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Αφελάι: «Δεν αξίζαμε την ήττα…»

Αφελάι: «Δεν αξίζαμε την ήττα…»

Πικραμένος απ’ το αποτέλεσμα στο Τορίνο

Δεν άξιζε την ήττα στην Ιταλία απ’ τη Γιουβέντους ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός εστίασε στη συνολική προσπάθεια που έκαναν οι Πειραιώτες, έδωσε σύνθημα για το επόμενο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης και υποκλίθηκε στον κόσμο.

«Είμαστε απογοητευμένοι απ’ το αποτέλεσμα, ωστόσο νομίζω πως παίξαμε καλά. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Αγωνιστήκαμε ο ένας για τον άλλο, σαν ομάδα, σαν σύνολο και σίγουρα είναι θετικό στοιχείο αυτό», είπε αρχικά για την ήττα απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ολλανδός και πρόσθεσε για το επόμενο με την Ατλέτικο:

«Θα είναι κρίσιμο το επόμενο ματς με την Ατλέτικο, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, σίγουρα θα πάμε για τη νίκη για να κρατάμε την πρόκριση στα χέρια μας».

Ερωτηθείς για τον κόσμο που βρέθηκε και στο Τορίνο: «Όπως έχω πει πολλές φορές, η στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού είναι πάντα συγκλονιστική, Αξίζουν το σεβασμό μας, είναι πάντα δίπλα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το έδειξαν απόψε και νομίζω θα συνεχίσουν με την ίδια θέρμη και στο μέλλον».

Πηγή: sport-fm.gr