Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Αυτές είναι οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού

Αυτές είναι οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού

Παρουσιάστηκαν οι νέες μεταγραφές του «τριφυλλιού»

Το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 1016-17 που έχουν και φέτος την υπογραφή της Puma.

Στάικος, Λουντ, Ευαγγέλου και Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι οι παίκτες που φόρεσαν τις νέες εμφανίσεις. Με πράσινες και λευκές οριζόντιες ρίγες η πρώτη εμφάνιση, λευκή είναι η δεύτερη και μπλε η τρίτη.

Διψασμένοι για επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό δήλωσαν όλοι οι νέοι παίκτες της ομάδας που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στην παρουσίασή του από την ΠΑΕ.

Συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του τμήματος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, οι Χουλτ, Ιβάνοφ, Λεντέσμα, Ιμπάρμπο, Γουακάσο έδωσαν το “παρών” στο προπονητικό κέντρο, και αφού είδαν την νέα φανέλα της ομάδας, αυτή με την οποία θα αγωνίζονται φέτος μίλησαν για τους στόχους τους.

Όλοι τους τόνισαν ότι είναι πανέτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς με τον Κριστιάν Λεντέσμα να δηλώνει πως και πνευματικά η ομάδα είναι προετοιμασμένη κατάλληλα για το ματς της Πέμπτης, και τον Μουμπάρακ Γουακάσο να απαντά με νόημα: «Αν είμαι θα το δείτε την Πέμπτη»…

Ο Νίκλας Χουλτ κλήθηκε να μιλήσει για την ΑΙΚ Στοκχόλμης την οποία και γνωρίζει καλά. Ο Σουηδός άσος του τριφυλλιού υπογράμμισε ότι οι πράσινοι είναι ανώτεροι αγωνιστικά και πως εάν η ομάδα δείξει το ίδιο πρόσωπο με το φιλικό με τη Τσβόλε θα έρθει και η νίκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣpao2

Πηγή: sport-fm.gr