Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ανακοινώθηκε το φιλικό της Ρόμα με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε το φιλικό της Ρόμα με την ΑΕΚ

Στις 23 Αυγούστου στις 20.30 στο ΟΑΚΑ

Τις πληροφορίες που την ήθελαν να αντιμετωπίζει τη Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, δώδεκα χρόνια από την τελευταία τους συνάντηση, ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει τους Ρωμαίους στις 23 Αυγούστου και ώρα 20:30, με τους Ιταλούς δίνουν το ματς λίγες μέρες πριν από την έναρξη της Serie A.

Παράλληλα, η «Ένωση» ενημέρωσε πως μετατέθηκε η διεξαγωγή του φιλικού με τη Λάρισα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει τη Ρόμα σε φιλικό στο «Ολίμπικο» στις 24 Αυγούστου του 2000 (0-0) και της είχε φέρει… γούρι, καθώς στο τέλος εκείνης της σεζόν η ιταλική ομάδα είχε κατακτήσει το τελευταίο της πρωτάθλημα. Η πιο πρόσφατη συνάντηση των δύο ομάδων ήταν το 2002 για τους ομίλους του Champions League, με δύο ισοπαλίες (0-0 και 1-1).

Η ανακοίνωση

Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας για τη νέα σεζόν θα διεξαχθεί απέναντι σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη της Ιταλίας και μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης την AS Roma.

Ο διεθνής φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο ΟΑΚΑ.

Η ήδη προγραμματισμένη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λάρισα, κατόπιν συμφωνίας των δύο Συλλόγων, μετατέθηκε και θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της ΑΕΛ.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Αφήστε μια απάντηση