Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Australian Open: «Παρών» στο τουρνουά της Αδελαΐδας ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Το πρόβλημα με την άδεια εισόδου του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία λύθηκε και ο Σέρβος θρύλος του παγκοσμίου τένις είναι έτοιμος να διεκδικήσει το 10ο Australian Open, στην πλούσια και γεμάτη διακρίσεις καριέρα του.

Ο «Νόλε», ο οποίος βρίσκεται στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, έχασε το περυσινό Australian Open, καθώς απελάθηκε από την Αυστραλία, επειδή ήταν ανεμβολίαστος για τον κορωνοϊό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η απαίτηση εμβολιασμού έχει αρθεί στην Αυστραλία και ο Σέρβος έλαβε την απαραίτητη βίζα, ενώ τον περασμένο μήνα ήρθη η απαγόρευση εισόδου του στην επικράτεια της Αυστραλίας, σε μία εξέλιξη που χαρακτήρισε «ανακουφιστική».

Εν όψει του Australian Open, που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 29 Ιανουαρίου, ο Τζόκοβιτς θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Αδελαΐδας από 1 έως 8 Ιανουαρίου, μαζί με τους Φέλιξ Οζιέ Αλιασίμ, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ένα σύνολο παικτών παγκόσμιας κλάσης για την πρώτη εβδομάδα του τουρνουά της Αδελαΐδας», δήλωσε σχετικά ο διευθυντής του τουρνουά, Αλιστερ Μακ Ντόναλντ.


Πηγή