Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μπάγερν: Δεν φεύγει ο Λεβαντόφσκι

Μπάγερν: Δεν φεύγει ο Λεβαντόφσκι

Τέλος στις φήμες βάζουν οι πρωταθλητές Γερμανίας

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αποχωρεί από τη Μπάγερν Μονάχου έδωσε ο τεχνικός διευθυντής των Βαυαρών, Μίκαελ Ρέσκε.

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα είναι και τη νέα σεζόν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δια στόματος Μίκαελ Ρέσχκε. Ο τεχνικός διευθυντής των Γερμανών έκοψε την όρεξη σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν καθώς αμφότερες είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τον Πολωνό επιθετικό.

«Ο Λεβαντόφσκι θα παίζει στη Μπάγερν και τη νέα χρονιά. Έχει συμβόλαιο μαζί μας για τα επόμενα 3 χρόνια και δεν θέλουμε να τον παραχωρήσουμε γιατί είναι ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου», ήταν κάποια από τα λόγια του Ρέσχκε που καθησύχασαν τους οπαδούς της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής των Βαυαρών αναφέρθηκε και στον Γκονζάλο Ιγκουαΐν ο οποίος έχει συνδεθεί με τη Μπάγερν Μονάχου το τελευταίο διάστημα.

«Είδα τον Ιγκουαΐν από κοντά στον αγώνα της Νάπολι κόντρα στη Μίλαν. Μιλάμε για έναν από τους 3-4 καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο αλλά όπως είπα εμείς έχουμε τον Λεβαντόφσκι που είναι ο καλύτερος. Δεν θα είχε κάποια λογική να αποκτήσουμε τον Γκονζάλο».

Πηγή: sport-fm.gr