Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Μπάγερν πέρασε στην παράταση τη Γιούβε στην επική τιτανομαχια του Μονάχου

Η Μπάγερν πέρασε στην παράταση τη Γιούβε στην επική τιτανομαχια του Μονάχου

Για… πλάκα και «δράστες» τους συνήθεις υπόπτους η Μπάρτσα στους «8»

Θεέ μου, τι ματσάρα ήταν αυτή!  Η Γιουβέντους προηγούταν 2-0 μέσα στο Μόναχο μέχρι το 73’ και με το 2-2 του πρώτου αγώνα, έπαιρνε εκείνη την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League, με το… θηρίο να ξυπνά, όμως, στο τέλος.

Με γκολ του Λεβαντόφσκι στο 73’ και του Μίλερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μπάγερν έφερε το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα και στέλνοντάς τη ματσάρα στην παράταση!

Εκεί, με τέρματα των Αλκάνταρα (108’) και Κομάν (110’), οι Βαυαροί έκανε την ολική -και επική- ανατροπή και πήραν το εισιτήριο για τους «8»!

Πογκμπά και Κουαδράδο έδωσαν το προβάδισμα στην εξαιρετική «Μεγάλη Κυρία», που θα μπορούσε να πετύχει ακόμη και τρίτο γκολ και να «καθαρίσει» τη νίκη-πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει το… βάρβαρο, απέναντι στους αντιπάλους της, πρόσωπο της τρομερής ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η τυπική διαδικασία του δεύτερου αγώνα για την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Άρσεναλ επιβεβαιώθηκε και εντός «Καμπ Νου», καθώς οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ πολύ εύκολα μόλις στο 18’ με τον Νεϊμάρ και κατάφεραν να «πατήσουν» πάνω στο υπέρ τους σκορ, κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων.

Μπορεί η Άρσεναλ να δημιούργησε ευκαιρίες στην έδρα της Μπαρτσελόνα, ισοφάρισε με πολύ ωραίο σουτ του Ελνενί στο 51’, αλλά οι Καταλανοί εκμεταλλευόμενοι την ατομική ποιότητα της επιθετικής τριάδας κατάφερε να πάρει και δεύτερη νίκη με 3-1.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε με τον χαρακτηρισμό του φαβορί περιμένει πλέον τον επόμενο αντίπαλό της στα προημιτελικά του Champions League.

Πηγή: sport-fm.gr