Παρασκευή , 10 Μάιος 2024

Basket League: Ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα η επιστροφή Σπανούλη στο ΣΕΦ

Συνεχίζεται με τρία παιχνίδια η δράση στη 2η αγωνιστική της Basket League, με την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ να ξεχωρίζει.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμένεται να μην έχουν προβλήματα κόντρα σε Λαύριο και Περιστέρι, αντίστοιχα, στα δύο παιχνίδια των «αιωνίων» στην Basket League, λίγο πριν επικεντρωθούν στη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί για τη Euroleague,

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η σημαντική είδηση -πριν γίνουν τα ματς- αφορά την επιστροφή Σπανούλη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Ο βετεράνος διεθνής γκαρντ θα βρεθεί για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα απέναντι στους «ερυθρόλευκους», ως προπονητής του Περιστερίου, στην αναμέτρηση με την οποία θα πέσει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» που ξεπέρασαν το εμπόδιο του Απόλλωνα Πατρών στην πρεμιέρα είναι το φαβορί, έστω κι αν το Περιστέρι ξεκίνησε με εντός έδρας νίκη (85-77) επί του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, το αποδεικνύει και η δυναμική με την οποία ξεκίνησαν τη σεζόν τους και στη Euroleague.

Νωρίτερα, μετά τη νίκη του επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Λαύριο, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή (16:00). Τόσο οι «πράσινοι», όσο και το Λαύριο, ξεκίνησαν με αρνητικά αποτελέσματα στο φετινό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ήττα (80-90) από τον Προμηθέα Πάτρας.

Αμφίρροπη αναμένεται η «μάχη» ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Ιωνικό, ομάδες που πήραν αυτό που ήθελαν στην πρεμιέρα. Οι Αχαιοί μπήκαν με… το δεξί και στην Ευρώπη, νικώντας την Τρέντο στην Ιταλία, για την 1η αγωνιστική του EuroCup. Ο σύλλογος της Νίκαιας θα έχει νέο προπονητή όρθιο στον πάγκο, τον Κώστα Μέξα, ο οποίος διαδέχτηκε τον Άγγελο Τσίκληρα με τον τελευταίο να αποχωρεί για προσωπικούς λόγους μετά την εντός έδρας νίκη επί του Κολοσσού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Basket League: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

  • ΑΕΚ-Απόλλων Πατρών 83-68
  • Καρδίτσα-Κολοσσός Ρόδου 59-57
  • ΠΑΟΚ-Άρης 88-66
  • Παναθηναϊκός-Λαύριο 16/10, 16:00
  • Προμηθέας Πατρών-Ιωνικός 16/10, 17:00
  • Ολυμπιακός-Περιστέρι 16/10, 19:15

Πηγή