Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μπεργκ: Νιώθω ότι βρίσκομαι σε φόρμα

Μπεργκ: Νιώθω ότι βρίσκομαι σε φόρμα

Ικανοποιημένος από την κατάσταση που βρίσκεται δήλωσε ο Σουηδός

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για το φιλικό της Σουηδίας με την Τσεχία την Τρίτη (29/03, 21:30) και όπως είπε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού νιώθει ότι είναι σε φόρμα.

«Θέλω να παίξω, είμαι πεινασμένος για να αγωνιστώ. Νιώθω ότι βρίσκεται σε φόρμα. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι με έναν δυνατό αντίπαλο και θέλουμε τη νίκη, για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση», ανέφερε για την προσεχή αναμέτρηση.

Για το θέμα που έχει συζητηθεί αρκετά, για το αν θα έχει θέση βασικού αυτός ή ο Τζον Γκουϊντέτι στην επίθεση, πλαισιώνοντας τον Ζλατάν Ιμπραίμοβιτς, ανέφερε: «Έχει γίνει αρκετή κουβέντα για αυτό. Έπαιξα μέχρι το τέλος και είμαι χαρούμενος με αυτά που έκανα στο γήπεδο. Δεν τίθεται θέμα ότι θα ήθελα να είχα σκοράρει. Αυτός είναι ο ρόλος που έχω. Ξοδεύω πολλή ενέργεια για να ανταποκριθώ και στο πρέσινγκ των αμυντικών και δεν έχω πάντα καθαρό μυαλό, όταν έρχομαι σε θέση για γκολ. Είναι ένας τομέας που τον δουλεύω για να βρω ισορροπία στη διάρκεια ενός παιχνιδιού».

«Νομίζω ότι πήγε καλά. Σίγουρα θα ήθελα να είχα σκοράρει. Είχα δύο ευκαιρίες. Επιθετικά, νομίζω ότι είμαι δημιουργικός και κάνω όσα πρέπει. Κάνω τη δουλειά που μου αναθέτει ο προπονητής μου. Οπότε, αισθάνομαι ικανοποιημένος», τόνισε για τη συνεργασία με τον προπονητή της Σουηδίας, Έρικ Χάμρεν.

Πηγή: sport-fm.gr