Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μπουχαλάκης: Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο

Μπουχαλάκης: Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο

«Το έδειξε πέρυσι με την πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει»

Ευχαριστημένος από την προετοιμασία του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο νεαρός μέσος των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στα δυνατά φιλικά που έδωσαν οι Πειραιώτες τα οποία φανερώνουν τις μεγάλες βλέψεις της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, όσον αφορά την ετοιμότητα ενόψει της πρεμιέρας στη Σούπερ Λίγκα, τόνισε πως άπαντες θα είναι στο 100%.

Αναλυτικά τα όσα είπε…

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό ήταν να κάνουμε αυτά που μας ζητούσε ο προπονητής μας. Το αποτέλεσμα νομίζω περνάει. Το σημαντικό είναι να έχουμε σιγά-σιγά τα τρεξίματα και την επιθετική και αμυντική ανάπτυξη που ζητά ο προπονητής μας και αυτό προσπαθήσαμε σε όλα τα φιλικά. Νομίζω ότι ήμασταν σε ένα καλό επίπεδο. Από εδώ και πέρα, μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος αρχικά και έπειτα σε Τσάμπιονς Λιγκ».

– Για το αν βοηθούν τα δυνατά φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ: 

«Νομίζω ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει να αντιμετωπίζεις ομάδες τέτοιου επιπέδου. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο. Το έδειξε και πέρυσι με την πορεία του στο Τσάμπιονς Λιγκ και δείχνει ότι και φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει και πιστεύω γι’ αυτόν το λόγο γίνονται αυτά τα φιλικά. Για να πάρει η ομάδα ψυχολογία, αλλά και να έχει και ένα άλλο επίπεδο σε όλους τους τομείς».

– Για τις εντυπώσεις του από τα φιλικά που έδωσαν: 

«Νομίζω ότι όλα τα παιδιά προσπαθούν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Σίγουρα ήταν δύσκολα για εμάς, αλλά από τη στιγμή που είμαστε επαγγελματίες και παίζουμε για αυτή τη φανέλα, νομίζω ότι πρέπει να τα δίνουμε όλα από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία».

– Για το αν αισθάνεται ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα: 

«Ναι. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι 100%».

Πηγή: sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση