Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Μπουφόν: «Το πίστεψα, αλλά…»
Italy's goalkeeper Gianluigi Buffon gestures during their 2014 World Cup Group D soccer match against Costa Rica at the Pernambuco arena in Recife June 20, 2014. REUTERS/Dominic Ebenbichler (BRAZIL - Tags: SOCCER SPORT WORLD CUP)

Μπουφόν: «Το πίστεψα, αλλά…»

Απογοήτευση αλλά και ψυχραιμία

Ο Τζίτζι Μπουφόν δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απώλεια του Champions League, ενώ σχολίασε και την ψυχραιμία που έδειξε στο τέλος του αγώνα σε αντιδιαστολή με τον Πίρλο.

Στη δύση της καριέρας του, ο Τζίτζι Μπουφόν έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το Champions League. Παρά την απογοήτευσή του, ο αρχηγός της Γιουβέντους έδειξε να είναι ψύχραιμος. Τουλάχιστον περισσότερο από τον Αντρέα Πίρλο, που το έχει κατακτήσει δις, αλλά ξέσπασε σε κλάματα.

«Είναι ξεχωριστό να βλέπουμε τον Αντρέα να εκφράζει τα συναισθήματά του τόσο έντονα. Εγώ χειρίζομαι τις καταστάσεις μεγάλης χαράς ή απογοήτευσης διαφορετικά», τόνισε.

«Η ήττα αυτή είναι μια από τις απογοητεύσεις που μπορείς να έχεις σε αυτό το σπορ, αλλά έχουμε ζήσει πριν από αυτή μεγάλες στιγμές με τους φιλάθλους μας. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ιδανικά αυτό το ταξίδι κατακτώντας τον τίτλο. Το πίστεψα πως μπορούσαμε να το καταφέρουμε», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr