Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Χαμόγελα στην πρώτη της Εθνικής

Χαμόγελα στην πρώτη της Εθνικής

Προπόνηση αποκατάστασης και ασκήσεις με μπάλα για τους έλληνες διεθνείς

Αρκετά ευδιάθετος ήταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (1/9) στην πρώτη συγκέντρωση που έγινε ενόψει του προκριματικού με τη Ρουμανία για το Euro 2016.

Ο Ιταλός τεχνικός υποδέχτηκε με πολύ καλή διάθεση τους διεθνείς. Μάλιστα στο πλευρό του δεν είχε μεταφραστή, αφού προτίμησε η συνεννόηση να γίνει στα αγγλικά, αλλά και στα ιταλικά -αφού αρκετοί παίκτες μιλούν τη γλώσσα.

Η πρώτη προπόνηση διήρκησε μια ώρα, με τον Ρανιέρι να έχει ιδιαίτερο τετ α τετ με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους «ιταλούς» Λάζαρο χριστοδουλόπουλο και Παναγιώτη Κονέ. Στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές που χθες είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους, έκαναν προπόνηση αποκατάστασης για περίπου μισή ώρα και μετά χαλάρωμα. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις με μπάλα.

Αρχικά, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Από τη μια Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Βύντρα, Μάνταλος, Σάμαρης, από την άλλη οι Κονέ, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Διαμαντάκος, Μήτρογλου και μπαλαντέρ ο Σαμαράς για ασκήσεις σε μικρό χώρο με μια επαφή. Στη συνέχεια τα γκρουπ προσαρμόστηκαν στις θέσεις των παικτών -πλην του Μήτρογλου που έπαιξε με τους πιο αμυντικογενείς- και δούλεψαν αμυντική και επιθετική λειτουργία στο μισό γήπεδο.

Εκτός έμεινε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ένιωσε σφίξιμο στο δικέφαλο, όμως αύριο θα μπει κανονικά στην προπόνηση, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος απουσίασε με άδεια, καθώς βρίσκεται στην Τουρκία για τη μεταγραφή του στην Τραμπζοσπόρ.

Πηγή: Sport-fm.gr

 

Αφήστε μια απάντηση