Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Χαμός για το… «δολοφόνο» Σούνιγκα

Χαμός για το… «δολοφόνο» Σούνιγκα

Δέχεται απειλές για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, που τον «πετάει» εκτός Μουντιάλ

Σαν… καταζητούμενος θα πρέπει να νιώθει ο Χουάν Καμίλο Σούνιγκα τις τελευταίες ώρες. Ο σοβαρός τραυματισμός (κάταγμα στον τρίτο σπόνδυλο) που προκάλεσε χτυπώντας με το γόνατο στη σπονδυλική στήλη τον Νεϊμάρ και που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο υπόλοιπο Μουντιάλ, έχει καταστήσει τον Κολομβιανό μπακ εχθρό ολόκληρης της Βραζιλίας.

Ο μπακ της Νάπολι καθυβρίζεται από τον Τύπο της χώρας του καφέ που τον αποκαλεί ακόμη και «δολοφόνο», ενώ δέχεται απειλές ακόμη και για τη ζωή του από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Μάλιστα αναμένεται η αποστολή της Κολομβίας να έχει αυξημένα μέτρα προστασίας από την αστυνομία μέχρι να επιστρέψει στη βάση της.

«Δεν ήθελα να τραυματίσω τον Νεϊμάρ. Όταν βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να υπερασπιστώ τη φανέλα που φορώ και τη χώρα μου. Όμως ποτέ δεν έχω πρόθεση να χτυπήσω και να προκαλέσω ζημιά σε κάποιον. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και με τη βοήθεια του Θεού να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα γιατί είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης», δήλωσε ο Σούνιγκα, ενώ η FIFA φέρεται να ερευνά την υπόθεση και είναι ορατό το ενδεχόμενο να επιβάλει ποινή στον «δράστη».

Την ίδια ώρα, γιατροί που εξέτασαν τον Νεϊμάρ αναφέρουν πως αν το χτύπημα ήταν λίγα εκατοστά δίπλα από το σημείο που δέχτηκε τη γονατιά του αντιπάλου του, θα μπορούσε να του προκαλέσει ακόμη και μόνιμα κινητικά προβλήματα!

Πηγή: sport-fm.gr