Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Champions League: Δεύτερες νίκες και άνετα στους «8» Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι

Στα προημιτελικά του Champions League πέρασαν Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι επικρατώντας με 1-0 και 3-0 των Λίβερπουλ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντίστοιχα.

Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί «σφράγισαν» εύκολα το εισιτήριό τους για τα προημιτελικά της διοργάνωσης καθώς είχαν επικρ;ατήσει και στα πρώτα ματς. Στη φάση των «8» βρίσκονται ήδη οι Μπενφίκα, Τσέλσι, Μπάγερν Μονάχου, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Παρασκευή (17/3) θα κληρωθούν τα ζευγάρια των προημιτελικών, των ημιτελικών, αλλά και ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ 1-0

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Λίβερπουλ ήθελε νίκη με τρία γκολ για να έχει ελπίδες. Το 5-2 του πρώτου ματς, μετέτρεψε σε απλή διαδικασία την κατάσταση για τη «βασίλισσα» με το τελικό 1-0 να της δίνει την πρόκριση με δεύτερη νίκη.

Ο Καρίμ Μπενζεμά στο 69’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, κάτι που τελικά έκανε εννιά λεπτά αργότερα (78’) γράφοντας το 1-0 που έμελλε να είναι ακι το τελικό σκορ.

Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0

Έχοντας το υπέρ της 2-0 απ’ τον πρώτο αγώνα, η Νάπολι στο τέλος του πρώτου μέρους προηγήθηκε με τον ασταμάτητο Οσιμέν.

O Νιγηριανός έκανε το 2-0 στο 53’, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη συνέχεια της αναμέτρησης αφού οι «παρτενοπέι» ήταν ήδη στα προημιτελικά. Ο Ζιελίνσκι με πέναλτι στο 64’ «κλείδωσε» τη νίκη-πρόκριση κάνοντας το 3-0.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή