Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Champions League: Ο Λεβαντόφσκι σημείωσε το πιο γρήγορο καρέ στην ιστορία της διοργάνωσης

Champions League: Ο Λεβαντόφσκι σημείωσε το πιο γρήγορο καρέ στην ιστορία της διοργάνωσης

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζει να «πυροβολεί» ακατάπαυστα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, καθώς από την αρχή της σεζόν έχει ήδη… φορτώσει με 26 τέρματα τα αντίπαλα σε Bundesliga (16) και Champions League (10). Η μόνη διοργάνωση στην οποία δεν έχει βρει δίχτυα, είναι το Κύπελλο Γερμανίας, στο παιχνίδι πρόκρισης κόντρα στην Μπόχουμ, ενώ στο πρωτάθλημα τον σταμάτησε μόνο η Φορτούνα Ντίσελντορφ, παρό που οι Βαυαροί επικράτησαν 0-4.

Ο 31χρονος Πολωνός επιθετικός παρουσιάστηκε «καυτός» και στο Βελιγράδι, καθώς στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα για την 5η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σημείωσε τέσσερα τέρματα, για να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του με 6-0.

Ο «Λέβα» πέτυχε τα τέσσερα γκολ σε διάστημα μόλις 14 λεπτών και 31 δευτερολέπτων και συγκεκριμένα από το 53′ μέχρι το 68′. Αυτό είναι το ταχύτερο καρέ στην ιστορία του Champions League, κάτι που δεν δημιουργεί καμία έκπληξη.

Παράλληλα, έγινε ο πρώτος που σημειώνει τέσσερα τέρματα σε αγώνα του θεσμού, στον ίδιο αγώνα, με δύο διαφορετικές ομάδες, αφού το είχε κατορθώσει και με τη Ντόρτμουντ, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε το ημερολόγιο έγραφε 24 Απριλίου 2013.

Πάντως, ο ίδιος ο Λεβαντόφσκι δεν δείχνει να βάλει… φρένο στον ρυθμό σκοραρίσματος, όπως φρόντισε να προειδοποιήσει με ανάρτησή του στο Twitter.




Πηγή