Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Champions League: Προκρίθηκε η Ρεάλ, αποκλείστηκε η Ίντερ

Champions League: Προκρίθηκε η Ρεάλ, αποκλείστηκε η Ίντερ

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 τη Γκλάντμπαχ και είναι στους «16» του Champions League, ενώ η Ιντερ έμεινε στο 0-0 με τη Σαχτάρ και αποκλείστηκε.

Ο 2ος όμιλος ήταν αυτός που παρουσίαζε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού και οι τέσσερις ομάδες είχαν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση και τελικά τα κατάφεραν οι Ρεάλ και Γκλάντμπαχ. Με τον Μπενζεμά να σκοράρει στο 9′ και στο 32′, οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 2-0 των Γερμανών, οι οποίοι επίσης προκρίθηκαν, ως δεύτεροι, αφού στο Μιλάνο το Ιντερ-Σαχτάρ έληξε ισόπαλο (0-0).

Οι Ιταλοί αν νικούσαν θα προκρίνονταν αυτοί αντί της Μπορούσια, αλλά οι Ουκρανοί άντεξαν και τελικά πήραν την 3η θέση, αφήνοντας την ομάδα του Αντόνιο Κόντε στην 4η και πρόωρα εκτός Ευρώπης.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1) Ρεάλ Μαδρίτης 10
2) Γκλάντμπαχ 8
3) Σαχτάρ 8
4) Ιντερ 6

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Το Σάλτσμπουργκ – Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν το ματς που… άξιζε από το συγκεκριμένο γκρουπ, αφού οι Ισπανοί ήταν στο +2 και οι Αυστριακοί ήξεραν ότι με νίκη θα έπαιρναν αυτοί τη 2η θέση και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Τελικά, με τα γκολ των Ερμόζο (39′) και Καράσκο (86′) οι ροχιμπλάνκος επικράτησαν με 2-0 και πήγαν στους «16» μαζί με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία την ίδια ώρα νικούσε με 2-0 τη Λοκομοτίβ Μόσχας (63′ Ζούλε, 80′ Τσούπο-Μότινγκ).

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1) Μπάγερν Μονάχου 16
2) Ατλέτικο Μαδρίτης 9
3) Σάλτσμπουργκ 4
4) Λοκομοτίβ Μόσχας 3


Πηγή