Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Champions League: Στους «4»… ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης -Η Μίλαν άφησε εκτός τη Νάπολι [βίντεο]

Έγιναν γνωστές οι πρώτες δύο ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε και πάλι με σκορ 2-0 της Τσέλσι στο Λονδίνο και σφράγισε το εισιτήριο για τους «4».

Την ίδια ώρα, η Μίλαν έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Νάπολι, την οποία άφησε εκτός συνέχειας, καθώς στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 1-0.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα νίκησε η Ρεάλ τη Τσέλσι

Μετά το 2-0 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με το ίδιο σκορ και στο Στάμφορντ Μπριτζ την Τσέλσι έχοντας για σκόρερ τον Ροντρίγκο και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι ή τη Μπάγερν Μονάχου.

Στο 58′, ο Ροντρίγκο έφυγε στην αντεπίθεση, συνεργάστηκε με τον Βινίσιους και ολοκλήρωσε τη φάση κάνοντας το 0-1. Ήταν το γκολ που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα προς την πλευρά των Ισπανών, οι οποίοι ήλεγξαν την κατάσταση και στο 80′ έκαναν και το 0-2 ξανά με τον Ροντρίγκο, μετά την ασίστ του Βαλβέρδε, κλειδώνοντας την πρόκριση στους ημιτελικούς.

Η Μίλαν είχε το προβάδισμα μετά τη νίκη της με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και με το 1-1 εκτός έδρας απέκλεισε τη Νάπολι και προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά το 2007 στους «4» του Champions League, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει την Ίντερ που είναι το φαβορί κόντρα στη Μπενφίκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στους «4» μετά από πολλά χρόνια ξανά η Μίλαν

Στο κατάμεστο Stadio Maradona, οι φιλοξενούμενοι, έφυγαν στην κόντρα και κέρδισαν πέναλτι μετά το… γκρέμισμα του Λεάο από τον Μάριο Ρουί, αλλά ο Μέρετ απέκρουσε την εκτέλεση του Ζιρού και κράτησε το 0-0 στο 21′.

Το ίδιο έκανε και στο 28′, σε νέα ευκαιρία των Μιλανέζων, με τους Ναπολιτάνους να κάνουν λίγα λεπτά μετά, στο 34′, διπλή αναγκαστική αλλαγή. Έξω οι τραυματίες Πολιτάνο και Μάριο Ρουί, μέσα οι Λοσάνο και Ολιβέρα. Στο 43′ ο Λεάο με τρομερή επέλαση έφτασε από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη και γύρισε για τον Ζιρού, ο οποίος έκανε το 0-1 για τους Μιλανέζους.

Στο 82′ η Νάπολι είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει αφού ήταν η σειρά της να κερδίσει πέναλτι για χέρι του Τομόρι σε σέντρα του Ντι Λορέντσο, ο Μενιάν όμως νίκησε τον Κβαρατσχέλια και κράτησε το 0-1, κλειδώνοντας την πρόκριση της ομάδας του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 93′ με κεφαλιά του Οσιμέν.


Πηγή