Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Χωρίς Καϊμακόγλου στην Κωνσταντινούπολη

Χωρίς Καϊμακόγλου στην Κωνσταντινούπολη

Δεν θα παίξει στο φιλικό της Εθνικής με την Τουρκία λόγω ενός χτυπήματος στο χέρι

Το φιλικό με την Τουρκία στο ΟΑΚΑ ήταν το πρώτο και τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας στο οποίο η Εθνική παρατάχθηκε με πλήρη σύνθεση. Κι αυτό γιατί στο τελευταίο της ματς πριν το Μουντομπάσκετ, αυτό της Παρασκευής με την ίδια αντίπαλο στην Κωνσταντινούπολη (21:00) δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Ο φόργουορντ της Ούνιξ έχει ένα χτύπημα στο χέρι από τον αγώνα της Τετάρτης, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, μιας και οι εξετάσεις ήταν «καθαρές».

Πάντως για προληπτικούς λόγους θα μείνει στην Αθήνα και θα κάνει κάποιες θεραπείες. Αυτό σημαίνει πως στη δωδεκάδα θα βρίσκονται τόσο ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, όσο και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, που φαίνεται να μάχονται για την τελευταία θέση στο… αεροπλάνο για το Μουντομπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πριν την αναχώρηση της Εθνικής για την Τουρκία είπε: «Θέλουμε να δείξουμε μια βελτίωση σε αυτό το τελευταίο φιλικό. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να είμαστε καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Στη χθεσινή αναμέτρηση με την Τουρκία κάναμε κάποια πράγματα που δεν είχαμε κάνει στα φιλικά μέχρι τώρα, αλλά το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι θα έχει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας.

Παρουσιάσαμε μεγάλη βελτίωση τις τελευταίες μέρες και αφού παρουσιάσαμε αυτή τη βελτίωση σε μία εβδομάδα, γιατί να μην δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στις 10 μέρες που υπολείπονται ως την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Στα συν είναι και η παρουσία του Νικ Καλάθη, είναι ένας σπουδαίος παίκτης, μας βοήθησε πολύ και θα μας βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια».

Πηγή: sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση