Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Χώρισαν οι δρόμοι Ιωαννίδη – Ντόρτμουντ

Χώρισαν οι δρόμοι Ιωαννίδη – Ντόρτμουντ

Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στον Ολυμπιακό

Συνάντηση με Ντόρτμουντ είχε ο Νίκος Ιωαννίδης και υπήρξε συμφωνία για την λύση του συμβολαίου του. Πριν από έξι ημέρες το Gazzetta.gr είχε αναφέρει την πιθανότητα της επιστροφής του Ιωαννίδη στον Ολυμπιακό. Δεν πρόκειται δηλαδή για μία… φρέσκια πληροφορία αλλά για κάτι που είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες. Για την ακρίβεια ξεκίνησε όταν πρωτοάρχισαν οι διεργασίες για το μέλλον του Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Στο τραπέζι εκτός των άλλων έπεσε ως μία έξτρα επιλογή και το όνομα του Νίκου Ιωαννίδη καθώς και άλλων νεαρών Ελλήνων επιθετικών που ανήκουν στους ερυθρόλευκους. Ο Νίκος Βέργος – σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του και τον ατζέντη του – θα ήθελε να συνεχίσει στην Έλτσε. Ο Ιωαννίδης είναι μία διαφορετική περίπτωση.

Ο διεθνής φορ είχε τις προηγούμενες ημέρες συνάντηση με τα διοικητικά στελέχη της Μπορούσια Ντόρτμουντ και υπήρξαν αμοιβαίες εξηγήσεις και συμφωνία για λύση του συμβολαίου του (σ.σ. που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2016). Ο χρόνος συμμετοχής του στην β’ ομάδα της Μπορούσια δεν ήταν ο ανάλογος και ο Ιωαννίδης ήθελε να πάει κάπου όπου να παίζει πιο πολύ.

Αυτήν την στιγμή υπάρχει το πρότζεκτ του Ολυμπιακού αλλά και το ενδιαφέρον από ομάδες της Bundesliga και της Β’ Γερμανίας. Ο Ιωαννίδης στην παρούσα φάση στάση αναμονής. Περιμένει μετά τις γιορτές να μιλήσει με τον Ολυμπιακό και να δει το πόσο… χωράει στο ρόστερ και το τι χρόνο θα έχει. Παράλληλα θα αξιολογήσει και τις άλλες επιλογές του, προκειμένου να πάρει τις τελικές αποφάσεις του. Το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον Ολυμπιακό πάντως παραμένει. Και μπορεί οι εξελίξεις να δρομολογηθούν αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.

Πηγή: gazzetta.gr