Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Χόρτασαν «μπάλα» στην ΑΕΚ

Χόρτασαν «μπάλα» στην ΑΕΚ

Με βαρύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την πίεση η προπόνηση της «ένωσης»

Όση μπάλα δεν έπιασαν στα πόδια τους στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, είχαν την ευκαιρία να πιάσουν στην απογευματινή οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας, στην Τρίτη μέρα παραμονής στα Χάνια Πηλίου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, δούλεψε την περισσότερη ώρα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την πίεση.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» έδωσε έμφαση στην συμμετοχή των ακραίων στην επιθετική λειτουργία, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έδωσε στους παίκτες του να καταλάβουν τα «θέλω» του: «Αυτά χρειαζόμαστε μέσα στο παιχνίδι. Κοντινές πάσες και αλλαγή παιχνιδιού. Σωστές πάσες. Το χορτάρι είναι βρεγμένο. Προσέξτε να μην κάνετε δύσκολη τη ζωή του συμπαίκτη σας. Αν γίνει ένα κοντρόλ και φύγει η μπάλα 3-4 μέτρα, την έκλεψε ο αντίπαλος».

Μετά από τα μαθήματα τακτικής, οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο και ομάδες των πέντε με εξωτερικά στηρίγματα. Εκεί, έμφαση δόθηκε στα αντανακλαστικά των παικτών αλλά και την σωστή πίεση.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε και πάλι ο Άρης Σοϊλέδης. Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί μια πρωινή στις 08:00 ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Πηγή: Sport-fm.gr

 

Αφήστε μια απάντηση